Selecteer een pagina

Big Data Architect Vacature

Ben jij opzoek naar een Big Data Architect vacature? Dan ben je bij Big Data Consulting Vacatures aan het goede adres. Wij hebben onderaan deze pagina alle opstaande Big Data Architect vacatures bij de verschillende consulting organisaties voor je opgesomd.

Big Data Architect eigenschappen

Als Big Data Architect ontwerp je Big Data systemen die passen bij de specifieke doelstellingen van een organisatie. Je bent de vooraanstaande persoon die verantwoordelijk is voor het Big Data landschap en de processen die daarvan gebruikmaken. Je weet dus precies hoe je op een juiste manier richting geeft aan de informatiestromen die afkomstig zijn van Big Data.

Een Big Data landschap ontwerp je op basis van de verwachte datastromen en -volumes, de organisatie, toekomstbestendigheid en de veiligheid. Je bent als Big Data Architect in staat om data lakes en bijbehorende beheer processen te ontwerpen. Naast het ontwerpen van de Big Data architectuur maak je ook deel uit van het team dat de oplossing implementeert. Hierbij ben je als Big Data Architect veelal niet alleen met de techniek bezig, maar heb je ook een adviserende rol richting de business.

 

Beschikbare vacatures

Big Data Consulting Vacatures biedt een handig overzicht van alle big data consultancy bedrijven en de vacatures die zij aanbieden. Klik op de onderstaande vacatures voor meer informatie over de betreffende Data Architect vacature:

 

Big Data Architect

Als big data architect bij BigData Republic ontwerp en implementeer je schaalbare Big Data oplossingen voor onze ...
Verder Lezen

Enterprise Architect

#DaaromBijOrdina Met jouw eigenzinnige kijk op ICT architecturen breng jij innovaties tot stand bij onze klanten. Jouw ...
Verder Lezen

Solution Architect

#DaaromBijOrdina Als Solution Architect bij Ordina ben je in staat om voor onze opdrachtgevers complexe vraagstukken op ...
Verder Lezen

Data Integratie Architect

Ben jij de ambitieuze Data Integratie Architect met passie voor data gerelateerde vraagstukken? Heb je ervaring met ...
Verder Lezen

Al onze vacatures bekijken?

Ben je geïnteresseerd in andere Big Data Consultancy vacatures? Klik dan hieronder om het volledige aanbod te bekijken.