Selecteer een pagina

Functiebeschrijving:
“Help jij onze klanten na te laten denken over de bruikbaarheid van data en het ontwikkelen van nieuwe data gerelateerde producten en diensten die onderscheidend en competitief zijn in de pensioen markt?”? Maak het bij CGI!

Als Big Data Consultant adviseer je onze klanten over big data, hun big data strategie, de implementatie en welke tooling het best geschikt is gelet op de behoefte van de organisatie. Daarnaast ben je betrokken bij de geselecteerde oplossing.

Als Big Data consultant beschik je over zowel business ervaring als goede technische kennis van een breed scala aan big data tools. Je ontwerpt design strategieën en programma’s om data te verzamelen, op te slaan, te analyseren en visualiseren vanuit verschillen bronnen voor specifieke doeleinden. Verder ben je in staat om vanuit je rol om een team of project te leiden.

Als het adviseren en implementeren van een big data oplossing jou energie geeft, dan pas je bij CGI.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, richting ICT of Informatica; 
  • Kennis van standaard data analyse technieken, standaard modellen in statistisch modelleren en machine learning toegepast zowel de theorie als praktische toepassing daarvan;
  • Basiskennis privacy wetgeving en ethiek m.b.t. data vraagstukken;
  • Goede kennis van big data ontwikkelingen;
  • Zelfstandig in staat om complexe analyses en experimenten uit te voeren;
  • Gevorderde kennis van data mining en statische modellen en geroutineerd in het gebruik van o.a. SAS, MarkitEDM, Powercenter);
  • Kennis van en interesse in de pensioensector is een pre;
  • Goede advies- en presentatievaardigheden;
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

 

Criteria:

Waar kom je terecht? 

CGI heeft een jarenlange relatie met opdrachtgevers binnen de pensioenwereld en helpt hen programma’s en processen in lijn te brengen met de eisen van deze tijd. Wil jij meebouwen aan, meedenken over en vooral het optimaliseren van applicaties die pensioenuitvoerders in staat stellen om op een betrouwbare manier hun dienstverlening richting deelnemers te kunnen regelen? Onze members maken het verschil! 

We willen het beste uit je halen. Durf jij het aan? Is een opdracht innovatief, technisch of complex? Met jouw ervaring kun je het aan.

Voor jouw inzet krijg je wat terug. We bieden je alle ruimte om je te ontwikkelen. Doorgroeien is vanzelfsprekend. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en rekenen erop dat je zelf het voortouw neemt. 

Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden of sollicitatieprocedure? Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

** If you are not an EU-resident, please visit our global career site cgi.com**

Maak het met CGI!

 

Wat mag je van ons verwachten:

Bij CGI stáán we voor onze projecten. Omdat we trots zijn op de waarde die we daarmee aan onze klanten leveren en op de impact van ons werk op de maatschappij. We noemen onze medewerkers members, omdat iedereen die voor CGI werkt écht meebouwt aan het bedrijf – een bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot 65.000 professionals verspreid over 40 landen.

CGI, opgericht in 1976, is wereldwijd een van de voorlopers op het gebied van IT-dienstverlening en bedrijfsprocessen. De professionals van CGI leveren kwalitatief hoogwaardige business consultancy, systeemintegratie en outsourcing services. Wij hebben de kennis, expertise, stabiliteit en toegewijde professionals in huis die nodig zijn om resultaten te behalen voor onze klanten – en voor onze members.

Lees meer op http://www.cginederland.nl

Dit is een mooie kans om voor een succesvolle wereldspeler te werken. CGI biedt een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket aan, met kansen voor groei en professionele ontwikkeling. De voordelen voor members die fulltime werken beginnen meteen op de eerste dag. Zo kun je via een aandelenplan en een winstdelingsregeling actief participeren in ons bedrijf en is er de mogelijkheid op betaald verlof.

Kandidaten van externe bureaus waarmee wij geen samenwerkingsverband hebben, nemen wij niet in behandeling. We zijn een werkgever die gelijke kansen voor iedereen aanbiedt.