Selecteer een pagina

De functie
Heb jij affiniteit met big data & data science en wil je je daarin ontwikkelen? Maar ben je ook geïnteresseerd in de bredere aspecten die komen kijken bij het succesvol begeleiden van klanten naar een data gedreven organisatie? Dan is dit de ideale functie voor jou!

Jouw klanten zitten zowel in binnen- als buitenland en worden voornamelijk vanuit Nederland bediend. Dit is mogelijk vanuit het kantoor Amstelveen Je krijgt de mogelijkheid om te werken met toonaangevende bedrijven in onder andere de financiële sector, retail, high-tech of publieke sector. Als Consultant data science vervul je vanaf dag één een belangrijke rol in het team. Jij zal bij en voor klanten het gezicht van KPMG zijn en de verantwoordelijkheid krijgen om jouw taken naar eigen inzicht uit te voeren en collega’s te ondersteunen om gezamenlijk het gewenste resultaat te bereiken. 

Je werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van complexe data science opdrachten, waarin je meedraait met KPMG’s big data team, onder leiding van Professor Sander Klous. Je ontwikkelt je skills in data science (Python, R, machine learning etc) en in big data technologie (hadoop stack). Daarnaast krijg je ook een rol in het lighthouse D&A team voor sales en management van big data projecten.

We bieden een omgeving waarin je jezelf kan ontwikkelen zowel op vaardigheden in big data & data science, maar ook in consulting vaardigheden.

 

Het profiel

 • Je hebt een Universitaire (Master) studie afgerond. Bij voorkeur richting (Technische) Natuurkunde, (Technische) Wiskunde, Kunstmatige intelligentie, of andere vergelijkbare studie.
 • Je hebt een sterke, aantoonbare affiniteit met big data en/of data science. Daarbij is ervaring met data science tools & technieken een pré (Python, R, Hadoop, machine learning)
 • Je bent bovengemiddeld analytisch en conceptueel sterk ontwikkeld.
 • Je bent assertief en initiatiefrijk.
 • Je bent communicatief vaardig en een teamplayer.
 • Je hebt een klantgerichte houding.
 • Je bent ambitieus en resultaatgericht.
 • Je beheerst Engels uitstekend in woord en geschrift. (Nederlands is een pré)
 • Je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk.
 • Je hebt een professioneel kritische houding en een rechte rug.
 • Je beschikt over een ondernemersmentaliteit die zich uit door nevenactiviteiten, internationale ervaring, een relevante bijbaan of het opzetten van een eigen bedrijf.
 • Je hebt interesse in de wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken.

 

Ons aanbod
KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende klanten.

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Bij ons krijg je een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (een leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen) arbeidsvoorwaarden, afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt.

 

Meer informatie en solliciteren
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Floris Mantz via 020 6562997. 

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.