Selecteer een pagina

Wij zoeken:

  • Jonge afgestudeerde academici. Analytisch, nieuwsgierig en leergierig. Met passie voor het oplossen van complexe business vraagstukken en deze aan de top van de bedrijfswereld te presenteren. Resultaatgedreven, pragmatisch en overtuigingskracht.
  • Bij voorkeur Econometrie, Wiskunde of andere Bèta-opleidingen. De combinatie van bedrijfseconomie of andere sociale wetenschappen met sterke specialisatie in toegepaste statistiek is tevens mogelijk.
  • Een drive om in een startende onderneming mee te bouwen aan vernieuwende marketing intelligence projecten voor topondernemingen.

Wij bieden:

  • Startfunctie Marketing Intelligence Analist. Je werkt op hoogwaardige projecten onder professionele begeleiding en voert voor klanten vernieuwende en impactvolle analyses uit.
  • Een zeer goed startsalaris inclusief auto, telefoon en laptop.
  • Een unieke werkomgeving waarin je ontwikkeling centraal staat. Inclusief een
  • 3-jarige opleiding van MIacademy*. Dit programma, dat zo’n 15% van je werktijd beslaat, leidt je op voor de absolute top in je vakgebied.

Ben je geïnteresseerd?

Kun jij je vinden in bovenstaand profiel en wil je meer weten over onze mogelijkheden voor jou? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zien graag je motivatie en CV tegemoet. Indien we een match zien, nodigen we je uit op ons kantoor in Amsterdam voor een kennismakingsgesprek waarin je je motivatie kunt toelichten en alle vragen kunt stellen die je hebt ten aanzien van de baan en mogelijkheden binnen MIcompany.

*Binnen MIacademy leiden we niet alleen onze eigen talenten op, maar ook alle nieuwe analisten van bijvoorbeeld KPN, Van Lanschot Bankiers, ABN AMRO, Aegon, Nuon, Achmea, de Goede Doelen Loterijen en bol.com. In MIacademy leer je haarscherp het analyseren van klantgegevens van bedrijven, kansen ontdekken en de vaardigheden om je analyses om te zetten in goede adviezen. Dit door de beste MItrainers van Nederland. Exclusief is de stagemogelijkheid binnen MIacademy: door ervaring op te doen bij andere bedrijven ontwikkel je je nog sneller als MItalent.