Selecteer een pagina

 

Ben jij de ambitieuze Data Integratie Architect met passie voor data gerelateerde vraagstukken? Heb je ervaring met het adviseren en oplossen van informatievraagstukken? En wil jij een actieve bijdrage leveren aan verrassende en innovatieve oplossingen die wij realiseren vóór en mét onze klanten? Dan heeft EY i3 de juiste uitdaging voor jou!

De uitdaging
Als data integratie architect ligt je focus op het begrijpen van de data- en informatie uitdagingen van onze klanten. Je adviseert klanten over de inrichting van de informatie-architectuur. Dit doe je door o.a. het uitvoeren van bronanalyses, de data vanuit meerdere invalshoeken te analyseren en meerdere data componenten aan elkaar te koppelen. Vervolgens maak je de juiste vertaalslag naar een high level design, definieer je de ETL processen en realiseer je de oplossing voor het datavraagstuk (back-end oplossing). Je werkt zelfstandig en in teamverband projectmatig vóór en mét nieuwe en bestaande klanten verspreid over heel Nederland. Met jouw specialistische kennis voeg je concrete waarde toe en weet je de klant te verrassen!
Om succesvol te kunnen zijn is het belangrijk dat je

 • Projectmatig, zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, vóór en mét klanten verspreid over heel Nederland
 • Beschikt over een uitgesproken visie en specialistische kennis waarmee je zowel intern als in de markt gezien wordt als de expert op het gebied van data integratie architectuur
 • In staat bent om  je team en collega’s te coachen in hun ontwikkeling en hen helpt om succesvol te worden

Jouw profiel

 • Afgeronde HBO of WO- opleidingMinimaal 3 jaar ervaring met ETL tools (zoals IBM InfoSphere Information Server (DataStage), Microsoft SQL Server, Informatica, Oracle en Talend)
 • Aantoonbare ervaring met modelleer technieken (Kimball, Inmon en Data Vault)
 • Kennis van high performance appliances (zoals IBM Pure Data for Analytics, Microsoft PDW (APS) en HP Vertica
 • Kennis van Innovatieve BI oplossingen (zoals Data Lake, Data Reservoir, Hadoop, Big Data)
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen
 • Je herkent commerciële kansen en weet deze te benutten
 • Verder beschik je over de volgende vaardigheden
 • Vermogen om goed naar de klantvraag te luisteren en deze vervolgens te vertalen naar concreet resultaat voor de klant
 • Sterk ontwikkelde communicatie- en presentatievaardigheden
 • Sterk analytisch- en probleemoplossend vermogen

We van je verwachten
We zijn geïnteresseerd in energieke en ondernemende professionals met een passie voor data integratie architectuur die door middel van deze kennis onze klanten adviseren bij het nemen van toekomstgerichte beslissingen, het verbeteren van hun performance en daarmee hun doelstellingen kunnen realiseren. Dit alles samen met een (multidisciplinair) team van de beste EY professionals in diverse sectoren. Beschik jij over de juiste balans tussen inhoudelijke kennis, projectmanagement capaciteiten, een commerciële instelling en sterke communicatie vaardigheden, dan komen we graag met je in contact!

Wat EY i3 jou bieden kan
EY biedt een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket inclusief flexibel werken en carrière ontwikkeling.  Jouw competenties en interessegebieden zullen daarbij je toekomst bepalen. Daarnaast bieden we je

 • Een uitdagende en enerverende baan in een snel veranderende internationale omgeving
 • Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling
 • Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past

Over EY
Als wereldwijd leider in assurance, tax, transaction en advisory services, bouwen wij met behulp van de financiële producten, expertise en systemen die we ontwikkeld hebben ‘a better working world’. Daarbij richten de professionals van EY i3 zich op data, analytics en predictive analytics.
Het is onze overtuiging dat het bieden van training, kansen en creatieve vrijheid, mensen beter maken. We zetten ons dan ook in om de meest gepassioneerde mensen aan te nemen en helpen ze in hun verdere ontwikkeling, zo zorgen we dat onze ambitie om in 2020 de beste werkgever te zijn ook een realiteit wordt.

Contact
Indien je er van overtuigd bent dat je aan de bovenstaande criteria voldoet of wil je meer weten over EY i3 en/of inhoudelijk meer te weten komen over de vacature? Neem contact op met Geeta Chetty, Executive Director EY i3, bereikbaar via 088-4071246  of per e-mail geeta.chetty@nl.ey.com. Of kijk op http://www.eyi3.nl/