Selecteer een pagina

Over de vacature
QNH Consulting is op zoek naar een ambitieuze Data Scientist. Je komt te werken in een jong multidisciplinair team van gedreven professionals die niet bang zijn voor een serieuze uitdaging! Ben jij de ondernemende en enthousiaste professionals en toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct bij QNH Consulting! Wij zijn op zoek naar Consultants voor de vestigingen Amsterdam, Eindhoven en Maastricht.

 

Profiel
Als Data scientist bij QNH ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van complexe statistische analyses op (grote hoeveelheden) data om zo nieuwe inzichten in de data te vergaren. Je ontwikkelt voorspellende modellen en gebruikt de analyses van deze voorspellende modellen voor het opstellen van een advies. De verkregen inzichten weet jij te vertalen naar optimale beslissingen, concrete toepassingen en business kansen. 

 

Criteria

  • in het bezit van een afgeronde WO opleiding in een technische / wiskundige richting (o.a. Econometrie, (toegepaste) Wiskunde, Kunstmatige Intelligentie of Artificial Intelligence);
  • kennis van modelleren en advanced analytics met bijvoorbeeld Python, R of MATLAB;
  • zeer sterk analytisch vermogen en een proactieve instelling;
  • het vermogen om bedrijfsprocessen te doorgronden;
  • enthousiast en een representatief voorkomen;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat bieden we?
Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een inspirerende werkomgeving met een enthousiast team van collega’s. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening bereiken we door optimaal aandacht te schenken aan onze medewerkers en een klimaat te creëren waarin je je thuis voelt en waarin je alle kansen krijgt om mee te groeien en te bouwen. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling dan ook erg belangrijk binnen QNH en investeren daarom hier graag in. Hierbij kun je denken aan zowel individuele als collectieve trainingen, uitwisseling van ervaringen en kennis met je collega’s.

 

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct! Voor meer informatie over deze functie kun je contact met ons opnemen met de afdeling recruitment via jobmail@qnh.nl of via ons telefoonnummer 020 460 96 09.