Selecteer een pagina

Functie omschrijving
Vind je het leuk om aan de slag te gaan met grote hoeveelheden (ongestructureerde) data? Deze data te onderzoeken en je onderzoeksresultaten te presenteren? Dan is de rol Data Scientist wat voor jou. Jij gaat er mede voor zorgen dat bedrijven de juiste keuzes zullen maken door de beschikbare data slim te analyseren. Je maakt rapportages voor verschillende afdelingen binnen organisaties. Het kan voorkomen dat je de marketingafdeling helpt de beste campagne te lanceren, of dat je mee helpt in onderzoek naar efficiënter gebruik van brandstof in de luchtvaart.

 

Functie eisen
Enthousiast? Bekijk nog even je profiel:

HBO- of WO diploma
Twee tot vier jaar werkervaring met Business Intelligence, Big Data of Data Science
Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs
Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
Bereid binnen Nederland te reizen of zelfs verhuizen

 

Bedrijfsprofiel
Data Science Lab. is een netwerkorganisatie voor organisaties die data net zo serieus nemen als wij. Wij houden van data. Sterker nog: ons team heeft digitaal DNA en beschouwt data als een wetenschap. Hiermee experimenteren we eindeloos en ontdekken we steeds weer nieuwe, slimme oplossingen. Elke mogelijke vooruitgang krijgt bij ons een kans, dat geldt voor informatie én voor mensen. Daarom heten we Data Science Lab.

Wij vinden Big Data de next big thing….

De triljoenen bytes die we dagelijks produceren, bieden een schat aan informatie. Waar jij als ondernemer je voordeel mee kunt doen. Denk aan inzicht in je klanten, medewerkers of bedrijfsonderdelen, waardoor je beter kunt inspelen op je markt en je groeikansen. Gegevens waar je vaak al over beschikt, maar misschien weet je niet goed hoe je ze kunt inzetten. Daarom vinden wij: hoe groot of klein je organisatie ook is, haal een data scientist in huis. Zo zijn je beslissingen niet langer gebaseerd op onderbuikgevoel, maar op keihard onderbouwde gegevens.

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Een goed salaris
  • Coaching- en persoonlijk opleidingstraject
  • Volledige reiskosten vergoeding of een auto van de zaak
  • Learning-on-the-job door mee te draaien met uitdagende projecten die jij interessant vindt!

 

Locatie
Heel Nederland

 

Contactpersoon
Joost Afman