Selecteer een pagina

Vanuit het competence center Data Solutions is Info Support continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om data optimaal te benutten en daarmee het verschil te maken voor haar klanten en de wereld om ons heen. Wil jij in deze dynamische en inspirerende omgeving écht impact maken met je werk de toekomst van onze klanten en de maatschappij mede vormgeven? Dan ‘voorspellen’ wij dat de functie van Data Scientist echt iets voor jou is!

Drijvende kracht achter toekomstige innovaties met impact
Onze klanten opereren in een dynamische omgeving, waarin ontwikkelingen elkaar in snel tempo opvolgen. Wij geloven dat Big Data & Algorithms grote krachten zijn achter vooruitgang en daarom ben jij degene die samen met een team van experts aan een mooie en duurzame toekomst bouwt voor deze organisaties.

In je functie krijg je alle vrijheid om met je collega’s te onderzoeken hoe de wereld er over een paar weken, maanden of jaren uit gaat zien.
Als Data Scientist ben je specialist in het bedenken en uitvoeren van complexe Data Science opdrachten. Vanuit je ambitie het verschil te maken voor de klant, analyseer je grote hoeveelheden aan (big) data. Je bedenkt voorspellende modellen en slimme algoritmes, interpreteert resultaten en geeft advies aan de business. Je zorgt ervoor dat zaken als Big Data, Machine Learning en Deep Learning tot leven komen voor de klant.
In je functie krijg je alle vrijheid om met je collega’s te onderzoeken hoe de wereld er over een paar weken, maanden of jaren uit gaat zien. Samen ga je op zoek naar nieuwe wegen en originele oplossingen en laat je data vragen beantwoorden die nooit eerder zijn gesteld.

Herken jij je in het onderstaande profiel?

 • Je hebt WO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting Computer Science, Wiskunde, Econometrie, AI of vergelijkbaar;
 • Je hebt ervaring met het bedenken en ontwikkelen van modellen en algoritmen, zoals Data Mining en Machine Learning;
 • Je hebt ervaring met tools, technieken en talen als R, Matlab, Hadoop, Spark en Python;
 • Je werkt nauw samen met de business en bent in staat hen op gepassioneerde en verhelderende wijze de meerwaarde van data te laten zien;
 • Je bent creatief, denkt graag out-of-the-box en bent ondernemend om originele oplossingen te laten werken;
 • Je wilt impact maken en je werk terugzien in de maatschappij.

Spreekt het volgende je aan?

 • Een zelfstandige en uitdagende baan, waarin je als ondernemend persoon succesvol kunt zijn;
 • Veel verantwoordelijkheid en vertrouwen, waardoor je snel kunt groeien en het beste uit jezelf kunt halen;
 • Werken in een prettige en innovatieve omgeving met ruimte om je talenten te ontplooien;
 • Bovenop de innovatie zitten en op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen en de toepasbaarheid daarvan door ’s werelds belangrijkste conferenties te bezoeken;
 • Actuele opleidingen of cursussen volgen en onze wekelijkse Info Support Kennis Avond bijwonen. Kiezen voor Info Support is kiezen voor Life Long Learning;
 • En uiteraard een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (een leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding) arbeidsvoorwaarden.

 

Team
Als Data Scientist word je onderdeel van het Data Solutions team van Info Support. Met ruim 35 gedreven en ambitieuze dataspecialisten maak je dagelijks het verschil voor onze klanten en de wereld om ons heen. Denk aan interessante cases als:

 • Fraude detectie in de financiële sector of bij de overheid
 • Het besparen van miljoenen in de zorg door verspilling tegen te gaan (zonder in te leveren op kwaliteit van leven en zorg)
 • Het voorspellen van hoeveel producten er verkocht gaan worden in de retail en op basis daarvan voorspellen hoeveel personeel nodig is om de verkoop van die producten in goede banen te leiden.

Vanuit het competence center Data Solutions krijg je de vrijheid om jezelf en het vakgebied verder te ontwikkelen volgens onze ‘inspire, explore, deliver-strategie’. Dit betekent dat jij en je collega’s je continu laten inspireren in de zoektocht naar nieuwe en innovatieve mogelijkheden om data optimaal te benutten, hiermee te experimenteren en deze vervolgens bij onze klanten succesvol toe te passen. Dit zorgt ervoor dat het voelt alsof je werkzaam bent voor een startup, met de mogelijkheden en de soliditeit van een onderneming met ruim 400 medewerkers.

Meer informatie
Ben jij enthousiast geworden en wil jij als Data Scientist écht impact maken met je werk? Stuur je sollicitatie dan naar Bart Bijl, via bart.bijl@infosupport.com.