Selecteer een pagina

Functiebeschrijving:
Ben jij de expert die graag meehelpt bij het doorgronden van complexe productie- of supply chain vraagstukken voor onze Manufacturing en Retail klanten? Maak het bij CGI!.” Wat ga je doen? Als CGI’er ben je werkzaam binnen de Unit Feed, Food, Retail & Consumer Services. Een dynamische omgeving waar veel moderne ICT thema’s spelen. Denk daarbij aan Smart Manufacturing / Industry 4.0, Big Data, Internet of Things, Mobile, Wearables, Cyber Security, Gamification, etc. Wil jij meebouwen aan, meedenken over en vooral het optimaliseren van de processen bij onze Manufacturing en Retail klanten? Onze members maken het verschil!

 

Taken en verantwoordelijkheden:

Jouw profiel

  • Afgeronde HBO/WO-opleiding met een stevige component statistiek, machine learning, informatica of econometrie;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als data scientist of big data analist;
  • Aantoonbare praktijkervaring in het oplossen van complexe uitdagingen in een commerciële omgeving met behulp van data analyse en modellering;
  • Ervaring in Manufacturing of Retail omgeving is een pré;
  • Aantoonbaar succesvol in effectieve communicatie met stakeholders, op het vlak van data-aanbieders, informatie-afnemers en IT-organisatie;
  • Kennis van en ervaring met big data concepten en technologieën;
  • Brede kennis en ervaring in data(base)management en data-integratieprocessen, zowel functioneel als technisch;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Resultaatgericht, flexibele en pragmatische instelling, proactieve houding en een teamplayer

 

Criteria:

Waar kom je terecht?

Als data scientist word je omringd door 4.000 CGI-ers die zich wereldwijd bezighouden met Informatie Management en Business Intelligence, een kerncompetentie van CGI. Belangrijk groeigebied is big data analytics, zowel in Nederland als internationaal.

Wat mag je van ons verwachten:

Bij CGI stáán we voor onze projecten. Omdat we trots zijn op de waarde die we daarmee aan onze klanten leveren en op de impact van ons werk op de maatschappij. We noemen onze medewerkers members, omdat iedereen die voor CGI werkt écht meebouwt aan het bedrijf – een bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot 68.000 professionals verspreid over 40 landen.

CGI, opgericht in 1976, is wereldwijd een van de voorlopers op het gebied van IT-dienstverlening en bedrijfsprocessen. De professionals van CGI leveren kwalitatief hoogwaardige business consultancy, systeemintegratie en outsourcing services. Wij hebben de kennis, expertise, stabiliteit en toegewijde professionals in huis die nodig zijn om resultaten te behalen voor onze klanten – en voor onze members.

Lees meer op http://www.cginederland.nl

Dit is een mooie kans om voor een succesvolle wereldspeler te werken. CGI biedt een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket aan, met kansen voor groei en professionele ontwikkeling. De voordelen voor members die fulltime werken beginnen meteen op de eerste dag. Zo kun je via een aandelenplan en een winstdelingsregeling actief participeren in ons bedrijf en is er de mogelijkheid op betaald verlof.

Kandidaten van externe bureaus waarmee wij geen samenwerkingsverband hebben, nemen wij niet in behandeling. We zijn een werkgever die gelijke kansen voor iedereen aanbiedt.