Selecteer een pagina

Functie omschrijving
Ben jij net klaar met je opleiding met een achtergrond in Computer Science of Data Science? Heb jij interesse om meerdere programmeertalen te leren en te gebruiken om databases te vullen? Dan is de rol als data engineer wat voor jou. Jij gaat ervoor zorgen dat de databases op de juiste manier worden ontworpen, opgebouwd, opgevuld en geanalyseerd. Ook ga jij processen feilloos analyseren en implementeren. Verder ben jij altijd opzoek naar de juiste algoritmes, of ontwikkel je die zelf. Het kan voorkomen dat je een marketing afdeling helpt de beste campagne te lanceren, of dat je mee helpt in onderzoek naar efficiënter gebruik van brandstof in de luchtvaart.

 

Functie eisen

  • Een studie in de richting van Technische Informatica of Computer Science;
  • Interesse in Hadoop, (My)SQL, Python, en/of R ;
  • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
  • Bereid binnen Nederland te reizen.

 

Bedrijfsprofiel
Data Science Lab. is een netwerkorganisatie voor organisaties die data net zo serieus nemen als wij. Wij houden van data. Sterker nog: ons team heeft digitaal DNA en beschouwt data als een wetenschap. Hiermee experimenteren we eindeloos en ontdekken we steeds weer nieuwe, slimme oplossingen. Elke mogelijke vooruitgang krijgt bij ons een kans, dat geldt voor informatie én voor mensen. Daarom heten we Data Science Lab.

Wij vinden Big Data de next big thing….

De triljoenen bytes die we dagelijks produceren, bieden een schat aan informatie. Waar jij als ondernemer je voordeel mee kunt doen. Denk aan inzicht in je klanten, medewerkers of bedrijfsonderdelen, waardoor je beter kunt inspelen op je markt en je groeikansen. Gegevens waar je vaak al over beschikt, maar misschien weet je niet goed hoe je ze kunt inzetten. Daarom vinden wij: hoe groot of klein je organisatie ook is, haal een data scientist in huis. Zo zijn je beslissingen niet langer gebaseerd op onderbuikgevoel, maar op keihard onderbouwde gegevens.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een goed salaris
  • Coaching- en persoonlijk opleidingstraject
  • Volledige reiskosten vergoeding of een auto van de zaak
  • Learning-on-the-job door mee te draaien met uitdagende projecten die jij interessant vindt!

 

Locatie
Amsterdam

 

Contactpersoon
Joost Afman