Selecteer een pagina

Functie omschrijving
Vind je het leuk om aan de slag te gaan met grote hoeveelheden (ongestructureerde) data? Deze data te onderzoeken en je onderzoeksresultaten te presenteren? Dan is de rol Data Scientist wat voor jou. Jij gaat er mede voor zorgen dat bedrijven de juiste tactische keuzes zullen maken door de beschikbare data slim te analyseren. Je maakt rapportages voor verschillende afdelingen binnen organisaties.

Functie eisen
Enthousiast? Bekijk nog even je profiel:

  • HBO- of WO diploma in de richting wiskunde, statistiek, econometrie of data science;
  • Ervaring met Business Intelligence, Big Data of Data Science;
  • Ervaring met en kennis van tooling en talen zoals: RapidMiner, Knime, Splunk, Hadoop, Spotfire, R, Python, D3.js, NoSQL, MapReduc;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

 

Bedrijfsprofiel
Data Science Lab. is een netwerkorganisatie voor organisaties die data net zo serieus nemen als wij. Wij houden van data. Sterker nog: ons team heeft digitaal DNA en beschouwt data als een wetenschap. Hiermee experimenteren we eindeloos en ontdekken we steeds weer nieuwe, slimme oplossingen. Elke mogelijke vooruitgang krijgt bij ons een kans, dat geldt voor informatie én voor mensen. Daarom heten we Data Science Lab.

Bij ons werken top-professionals samen aan complexe IT oplossingen voor (internationale) enterprises. In multidisciplinaire teams combineren we steeds verschillende kennis en competenties.

Wij vinden Big Data de next big thing….

De triljoenen bytes die we dagelijks produceren, bieden een schat aan informatie. Waar jij als ondernemer je voordeel mee kunt doen. Denk aan inzicht in je klanten, medewerkers of bedrijfsonderdelen, waardoor je beter kunt inspelen op je markt en je groeikansen. Gegevens waar je vaak al over beschikt, maar waarvan je misschien niet weet hoe je ze kunt inzetten.

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Een goed salaris
  • Coaching- en persoonlijk opleidingstraject
  • Volledige reiskosten vergoeding of een auto van de zaak
  • Learning-on-the-job door mee te draaien met uitdagende projecten die jij interessant vindt!

 

Locatie
Eindhoven

 

Contactpersoon
Joost Afman