Selecteer een pagina

Als junior Business Intelligence Consultant ligt je focus op het begrijpen van de data- en informatie uitdagingen van onze klanten. Je bent in staat om de informatiebehoefte(n) van onze klanten te vertalen naar concrete informatie-oplossingen die direct resultaat opleveren. Dit doe je door de vertaalslag te maken van de informatiebehoefte naar een high level design (functioneel en technisch). Je maakt de oplossing helder en inzichtelijk door het creëren van dashboards, analytics en managementrapportages. Je werkt zelfstandig en in teamverband projectmatig vóór en mét nieuwe en bestaande klanten verspreid over heel Nederland. Met jouw specialistische kennis voeg je concrete waarde toe en weet je de klant te verrassen!

De uitdaging
Als Data Scientist ligt je focus op het begrijpen van de data- en informatie uitdagingen van onze klanten. Je bent in staat om met de nieuwste technieken voor predictive analytics verbanden en patronen zichtbaar te maken, waarmee je voorspellingen kunt doen waarvan de kwaliteit beter is en de betrouwbaarheid vooraf bekend is. Voorspellingen die direct resultaat opleveren en waarmee onze klanten toekomstgerichte beslissingen kunnen nemen, hun performance kunnen verbeteren en hun doelstellingen kunnen realiseren. Je werkt zelfstandig en in teamverband projectmatig vóór en mét nieuwe en bestaande klanten verspreid over heel Nederland. Met jouw specialistische kennis voeg je concrete waarde toe en weet je de klant te verrassen!

Jouw profiel
Je hebt met succes recent een studie Bedrijfskundige Informatica of Bedrijfskunde, of een technische studie als Informatica afgerond. Je bezit een gezonde dosis enthousiasme voor het vakgebied, ondernemersgeest en de drive om in teamverband verdere groei te realiseren, voor zowel de afdeling als op persoonlijk vlak. Met je combinatie van creativiteit, communicatieve vaardigheden, resultaatgerichtheid en doorzettingsvermogen vorm je een aanwinst voor ons team en ben je een volwaardig gesprekspartner voor de klant. Verder ben je communicatief sterk in het Nederlands en Engels.

Wat EY i3 jou bieden kan
EY biedt een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket inclusief flexibel werken en carrière ontwikkeling. Jouw competenties en interessegebieden zullen daarbij je toekomst bepalen. Daarnaast bieden we je

  • Een uitdagende en enerverende baan in een snel veranderende internationale omgeving
  • Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling
  • Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past

 

Over EY

Als wereldwijd leider in assurance, tax, transaction en advisory services, bouwen wij met behulp van de financiële producten, expertise en systemen die we ontwikkeld hebben ‘a better working world’. Daarbij richten de professionals van EY i3 zich op data, analytics en predictive analytics.
Het is onze overtuiging dat het bieden van training, kansen en creatieve vrijheid, mensen beter maken. We zetten ons dan ook in om de meest gepassioneerde mensen aan te nemen en helpen ze in hun verdere ontwikkeling, zo zorgen we dat onze ambitie om in 2020 de beste werkgever te zijn ook een realiteit wordt.

Contact
Indien je er van overtuigd bent dat je aan de bovenstaande criteria voldoet of wil je meer weten over EY i3 en/of inhoudelijk meer te weten komen over de vacature? Neen dan contact op met Nelleke Mensink, Campus Recruiter, tel: 088-4072132. Of kijk op http://www.eyi3.nl/