Selecteer een pagina

WAT GA JE DOEN?
Binnen de afdeling RAPID werkt het team Modeling & Statistics aan het toepassen van bestaande methodieken en/of het ontwikkelen van nieuwe statistische methodieken op gebied van humane blootstelling in de breedste zin van het woord. Voorbeelden van projecten zijn het voorspellen van gezondheidseffecten van interventies in voeding en het voorspellen van allergische reacties bij het gebruik van nieuwe eiwitbronnen in voedingsmiddelen. Binnen dit team zijn we op zoek naar een enthousiaste junior Data Scientist. Als lid van dit team zijn je kerntaken:

  • analyse, interpretatie en rapportage van datasets (small en big data);
  • combineren van databronnen;
  • publicatie van resultaten in wetenschappelijke bladen;
  • ontwikkelen van tools en het opzetten van (web based) applicaties. 


WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Je bent nieuwsgierig en vindt het leuk om je met verschillende onderwerpen bezig te houden en in teamverband te werken. Je hebt een academische opleiding op het gebied van life sciences, gezondheidswetenschappen of chemie, en hebt grote affiniteit met data analyse (PhD of Master op het gebied van statistiek of data analyse).  Wij vragen van jou:

  • kennis van gebruikelijke data analyse technieken die je verantwoord weet toe te passen;
  • ervaring met het zelf programmeren van functies in bij voorkeur R; ervaring met Matlab en/of SAS is een pre;
  • creativiteit, verrassende oplossingen, vernieuwende ideeën;
  • de vaardigheid om jouw inzichten en oplossingen te delen met collega’s en klanten.

 

WAT MAG JE VAN JE WERKOMGEVING VERWACHTEN?
De afdeling RAPID (Risk Analysis for Products In Development) bestaat uit 60 experts (toxicologen, epidemiologen, chemici, arbeidshygienisten, statistici en modeleurs) die zich in multidisciplinaire projecten richten op de inschatting van de gezondheidsrisico’s van blootstelling aan mogelijk schadelijke stoffen via het (arbeids-) milieu en via de voedselketen (voeding en geneesmiddelen). Op basis van wetenschappelijke kennis ontwikkelt RAPID tools, modellen en methoden om deze inschatting grondig maar ook efficiënt uit te voeren. RAPID levert tevens advies over het opzetten van onderzoek, het beperken van de risico’s en het veilig omgaan met stoffen. RAPID weet haar kennis en kunde in te zetten in diverse markten (chemie, farma, voeding en milieu) voor zowel bedrijven, kennisorganisaties als overheden.

 

WAT KAN TNO JE BIEDEN?
Werken met plezier betekent voor iedere werknemer iets anders. Daarom bieden wij bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden a-la-carte, waarbij je maandelijks diverse arbeidsvoorwaarden tegen elkaar kunt uitruilen. Door flexibele werktijden (bijvoorbeeld 4×9) en verschillende verlofregelingen kun je zelf een pakket creëren wat optimaal aansluit op jouw wensen.

TNO hecht veel waarde aan zowel jouw persoonlijke- als jouw professionele ontwikkeling. Er zijn vele mogelijkheden om met je ontwikkeling aan de slag te gaan: congressen, opleidingen, workshops, coaching, intervisie, mentoring en functierotatie. Bij TNO heb je de regie van je eigen carrière voor een zeer groot deel in eigen hand.

 

HOE ZIET HET PROCES ERUIT?
Solliciteren is mogelijk t/m 5 juni. De eerste ronde staat gepland op 23 juni. Deze sollicitatieprocedure kent een tweetal gespreksrondes. En afrondend bespreken we in een interview de arbeidsvoorwaarden. We streven ernaar dit binnen 4 weken af te ronden.

 

HEEFT DEZE VACATURE IETS BIJ JE LOS GEMAAKT?
Dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet! Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen.

Recruiter: Anne-Maartje Uijl- Meijman, den

Mobiel: +31 (0)6-469 66067

LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/annemaartjedenuijlmeijman