Selecteer een pagina

WAT GA JE DOEN?
In een wereld van verbonden mensen en apparaten wordt data, zowel complexe data als big data, steeds belangrijker. De afdeling Data Science doet toegepast onderzoek naar nieuwe technologie voor data analyse en data uitwisseling. Onze belangrijkste missie is om betekenis te geven aan deze data, bedrijven en overheden te helpen hun data te beheren en in staat te stellen betere beslissingen te maken vanuit zowel een maatschappelijk als bedrijfseconomisch perspectief. Het ontwerpen van innovatieve oplossingen voor het gecontroleerd delen van data en het realiseren van (digitale) samenwerking binnen domeinen en over domeinen heen is complex, zeker in een wereld van bedrijven, overheden en mensen vol dynamiek. Wij zijn daarom op zoek naar een projectmanager die in dit uitdagende werkveld projecten tot een goed einde kan brengen.   Als projectleider binnen Connected Business geef je leiding aan projecten waarin nieuwe oplossingen worden bedacht voor informatie-uitwisseling tussen organisaties. Je stuurt projectteams aan die informatie-standaarden opstellen, nieuwe architecturen voor data-uitwisseling uitwerken, of die zich buigen over data governance vraagstukken. Jouw portfolio zal bestaan uit zowel onderzoeksprojecten als marktopdrachten. Onderzoeksprojecten zijn gericht op het ontwikkelen van nieuwe kennis, al dan niet met (inter) nationale partners, en marktopdrachten voornamelijk gericht op het toepassen van deze nieuwe kennis bij onze klanten. Werken bij TNO betekent dat je in je werkzaamheden verder kijkt dan de dagelijkse gang van zaken en de potentie van nieuwe ontwikkelingen samen met klanten bekijkt. Dit werk voer je uit voor o.a. zakelijke dienstverleners, logistieke dienstverleners, smart industrie en de overheid.

 

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
We zijn op zoek naar een projectmanager die onze afdeling Data Science wil komen versterken. Ben jij in staat de voortgang en kwaliteit van projecten te waarborgen, en zodoende organisaties te helpen betekenis te geven aan en waarde te creëren met data?  En herken je je in onderstaande, dan horen we graag van je: 

  • Heb je ervaring met het leiden van IT-projecten en het aansturen van projectteams?
  • Ben jij communicatief vaardig en werk je graag samen in multidisciplinaire teams? 
  • Spreken vraagstukken over het gecontroleerd beschikbaar stellen en delen van data jou aan?
  • Ben je kennis van of affiniteit met één of meerdere sectoren waarin Connected Business actief is? 
  • Heb je tussen drie en zeven jaar werkervaring?


WAT MAG JE VAN JE WERKOMGEVING VERWACHTEN?
Je zult onderdeel worden van de afdeling Data Science. Deze afdeling brengt expertise samen rond gestructureerde en ongestructureerde data, data infrastructuren en data governance, waarbij we de nadruk leggen op data analytics en semantische technologieën. In een wereld van verbonden mensen en apparaten wordt data, zowel complexe data als big data, steeds belangrijker. Onze belangrijkste missie is om betekenis te geven aan deze data, bedrijven en overheden te helpen hun data te beheren en in staat te stellen betere beslissingen te maken vanuit zowel een maatschappelijk als bedrijfseconomisch perspectief.

 

WAT KAN TNO JE BIEDEN?
Werken met plezier betekent voor iedere werknemer iets anders. Daarom bieden wij bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden a-la-carte, waarbij je maandelijks diverse arbeidsvoorwaarden tegen elkaar kunt uitruilen. Door flexibele werktijden (bijvoorbeeld 4×9) en verschillende verlofregelingen kun je zelf een pakket creëren wat optimaal aansluit op jouw wensen.

TNO hecht veel waarde aan zowel jouw persoonlijke- als jouw professionele ontwikkeling. Er zijn vele mogelijkheden om met je ontwikkeling aan de slag te gaan: congressen, opleidingen, workshops, coaching, intervisie, mentoring en functierotatie. Bij TNO heb je de regie van je eigen carrière voor een zeer groot deel in eigen hand.

 

HOE ZIET HET PROCES ERUIT?
Solliciteren is mogelijk t/m 28 mei. De eerste ronde staat gepland op 9 juni. En de tweede ronde staat gepland op 15 juni. Deze sollicitatieprocedure kent een drietal gespreksrondes. En afrondend bespreken we in een interview de arbeidsvoorwaarden. We streven ernaar dit binnen 4 weken af te ronden.

HEEFT DEZE VACATURE IETS BIJ JE LOS GEMAAKT?
Dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet!Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen.

 

Recruiter: Ferry Leeflang

Mobiel: +31 (0)6-11700478

LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/ferryleeflang

Hiringmanager: Judith Kessens

Telefoonnummer: 08886 65822