Selecteer een pagina

Aan gegevens is geen gebrek vandaag de dag. Elke organisatie kan teruggrijpen op enorme hoeveelheden interne en externe data. Maar wat is de relatie tussen al die gegevens? Wat zeggen al deze data als je vooruit wilt kijken en welke verbanden zijn er te herkennen?  Heb je ervaring met het adviseren over predictive analytics oplossing voor klanten die data gedreven willen opereren? Neem je graag de lead bij het verder uitbouwen van ons team en wil jij een actieve bijdrage leveren aan verrassende en innovatieve oplossingen die wij realiseren vóór en mét onze klanten? Dan heeft EY i3 de juiste uitdaging voor jou!

 

De uitdaging 
Als senior predictive analytics lead consultant fungeer je als de inhoudelijke trekker van het team en ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het team. Je bent een volwaardige gesprekspartner op C-level en je begrijpt als geen ander de data en analytics vraagstukken van onze klanten. Je bent in staat om out of the box te denken en verassend uit de hoek te komen met innovatieve oplossingen. Oplossingen waarmee je voorspellingen kunt doen die direct resultaat opleveren en waarmee onze klanten toekomstgerichte beslissingen kunnen nemen, hun performance kunnen verbeteren en hun doelstellingen kunnen realiseren.
Om succesvol te kunnen zijn is het belangrijk dat je:

 • In staat bent om met een sterk inhoudelijk verhaal nieuwe klanten te overtuigen en bestaande klanten uit te bouwen.
 • Projectmatig, zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, vóór en mét klanten verspreid over heel Nederland.
 • Beschikt over een uitgesproken visie en specialistische kennis waarmee je zowel intern als in de markt gezien wordt als de expert op het gebied van predictive analytics.
 • In staat bent om  je team en collegas te coachen in hun ontwikkeling en hen helpt om succesvol te worden.

Jouw profiel

 • Afgeronde Master opleiding op het gebied van Econometrie, Technische Bedrijfskunde, Computer Science, Technische Wiskunde, Operations Research of een gelijkwaardige kwantitatieve studie
 • Minimaal 8 jaar ervaring binnen predictive analytics consultancy met als sterke focus het opleveren van analytische oplossingen met een business impact
 • Aantoonbare ervaring met grote datasets, statistische analyse, simulatie, business analytics en/of predictive modelling
 • Ervaring met R/ SAS/ Matlab, SPSS Modeller Revolution Analytics en/of Hadoop
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen
 • Je herkent commerciële kansen en weet deze te benutten

Verder beschik je over de volgende vaardigheden:

 • Ervaring met het schrijven en presenteren van complexe offerte voorstellen
 • Vermogen om goed naar de klantvraag te luisteren en deze vervolgens te vertalen naar concreet resultaat voor de klant
 • Ervaring met het optreden voor groter groepen (congressen, round tables etc.)
 • Sterk ontwikkelde communicatie- en presentatievaardigheden
 • Sterk analytisch- en probleemoplossend vermogen

Wat we zoeken 
We zijn geïnteresseerd in energieke en ondernemende professionals met een passie voor predictive modeling die door middel van deze kennis onze klanten adviseren bij het nemen van toekomstgerichte beslissingen, het verbeteren van hun performance en daarmee hun doelstellingen kunnen realiseren. Dit alles samen met een (multidisciplinair) team van de beste EY professionals in diverse sectoren. Beschik jij over de juiste balans tussen inhoudelijke kennis, projectmanagement capaciteiten, een commerciële instelling en sterke communicatie vaardigheden, dan zijn we op zoek naar jou!

Wat EY i3 jou bieden kan
EY biedt een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket inclusief flexibel werken en carrière ontwikkeling.  Jouw competenties en interessegebieden zullen daarbij je toekomst bepalen. Daarnaast bieden we je:

 • Een uitdagende en enerverende baan in een snel veranderende internationale omgeving
 • Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling
 • Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past

Over EY 
Als wereldwijd leider in assurance, tax, transaction en advisory services, bouwen wij met behulp van de financiële producten, expertise en systemen die we ontwikkeld hebben ‘a better working world’. Daarbij richten de professionals van EY i3 zich op data, analytics en predictive analytics.
Het is onze overtuiging dat het bieden van training, kansen en creatieve vrijheid, mensen beter maken. We zetten ons dan ook in om de meest gepassioneerde mensen aan te nemen en helpen ze in hun verdere ontwikkeling, zo zorgen we dat onze ambitie om in 2020 de beste werkgever te zijn ook een realiteit wordt.
Contact
Indien je er van overtuigd bent dat je aan de bovenstaande criteria voldoet. Alleen sollicitaties via onze carrière pagina worden in behandeling genomen.

Wil je meer weten over EY i3 en/of inhoudelijk meer te weten komen over de vacature? Neem contact op met Geeta Chetty, Executive Director EY i3, bereikbaar via 088-4071246  of per e-mail geeta.chetty@nl.ey.com. Of kijk op http://www.eyi3.nl/

Voor meer informatie over deze vacature of de procedure kun je contact opnemen met Tosca Spee senior recruiter, tel: 088-407 2148.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma’s, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.